RCA Romania

Home / RCA Romania

Cum comand un RCA IEFTIN? Comanda asigurari auto in 5 pasi simpli:

  • Pasul 1 – completeaza datele : Poti compara tarifele existente pe piata asigurarilor auto din Romania completand datele cerute de calculatorul RCA. Toate campurile sunt obligatorii. Datele din talonul masinii te vor ajuta sa nu omiti nicio informatie. Vechimea permisului de conducere si numarul de accidente provocate in anul anterior iti pot aduce reduceri importante de la asiguratorii RCA din Romania. Dupa ce ai completat toate campurile, noi iti vom dezvalui care sunt tarifele celor mai importante societati de asigurare
  • Pasul 2 – alege cea mai ieftina asigurare RCA : Prin intermediul calculatorului RCA, asiguratorii cu care suntem in parteneriat iti afiseaza tarife actualizate in timp real. In cazul in care esti o persoana cu handicap si beneficiezi de un document de incadrare in grad de handicap sau esti bugetar, bifeaza casuta aferenta categoriei in care te incadrezi si recalculaza oferta de asigurare auto pentru a obtine o noua reducere la plata politei de asigurare.
  • Pasul 3 – completeaza datele despre asigurat : Cu ajutorul talonului masinii trebuie sa completezi toate datele care vor aparea pe polita de asigurare RCA: datele tale in calitate de asigurat, datele autoturismului, modalitatea de livrare, modalitatea de plata si observatii, in cazul in care vrei sa ne impartasesti o informative importanta. Livrarea se face prin posta sau curier si poti plati ramburs, la primire, sau online cu cardul.
  • Pasul 4 – confirmarea telefonica : Cererea va fi procesata in cel mai scurt timp, apoi vei fi contactat telefonic de un broker RcaObligatoriu.ro pentru a-ti confirma primirea comenzii, datele introduse, pretul, detaliile de livrare si modalitatea de plata.
  • Pasul 5 – Felicitari, ai achizitionat o asigurare RCA ieftina!