Contact

Home / Contact

Date de contact

Adresa
Targu JIU / GORJ Str. Victoriei nr.190
Telefon
0741.285.4270
E-mail
asiguraribgonline@gmail.com
Program
Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sambata – Duminica : 10:00 – 14:00

Formular de contact


Ai nevoie de o asigurare RCA? Contact Broker de Asigurari este raspunsul cheie pentru problema ta! Apeleaza la noi cu incredere! Foloseste formularul de contact, scrie-ne un e-mail la orice ora din zi sau din noapte sau suna-ne in intervalul orar afisat in dreapta. Un agent de asigurari auto te va contacta in cel mai scurt timp.

RcaObligatoriu.ro iti sta la dispozitie si te ajuta sa completezi formularul de asigurari online pentru a face cea mai buna alegere privind asigurarea auto care te avantajeaza cel mai bine. Avem in vedere cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand comanzi o asigurare RCA: modelul masinii, istoricul accidentelor din anul precedent si profilul tau financiar. In functie de aceste trei criterii, te vom orienta catre cei mai potriviti asiguratori auto. Multumirea ta este principala noastra rasplata. In plus, alaturi de noi nu vei duce grija zilei de maine, te anuntam din timp cand iti expira asigurarea RCA.

La noi gasesti cele mai ieftine asigurari, iar consultanta pe care noi o oferim este GRATUITA. Indiferent daca masina ta este inmatriculata in Romania sau in Bulgaria, RcaObligatoriu.ro are pentru tine atat asigurari Bulgaria, cat si asigurari valabile in Romania. Intotdeauna gasim solutia perfecta pentru tine.

Nu astepta nici macar o clipa! Daca accidentezi masina si nu ai o polita de asigurare, poti primi o amenda intre 500 si 2000 de lei, retinerea numerelor de inmatriculare si in plus vei fi responsabil de achitarea daunelor. Nu vrem sa te regasesti intr-o astfel de situatie!