Despre Noi

Home / Despre Noi

Cine suntem noi?

RcaObligatoriu.ro a luat nastere din dorinta de a ajuta cat mai multi oameni in gasirea celei mai bune asigurari RCA. Activitatea noastra a inceput in anul 2010, atunci cand lucram ca agenti pentru o firma de asigurari. Dupa ce am dobandit suficienta experienta, ne-am decis sa deschidem propria companie careia i-am dat numele RcaObligatoriu. Din anul 2012 am devenit brokeri de asigurari auto pentru romani… si nu oricum, ci de nadejde!

Datorita solicitarilor tot mai numeroase de asigurari auto de Bulgaria, in 2014 ne-am extins si am hotarat sa infiintam o firma si in Bulgaria. Oferim asigurari auto de Bulgaria, fara costuri ascunse de la asiguratori autorizati. Politele de asigurare de Bulgaria sunt livrate in 24 de ore de la plasarea comenzii.

Ce recomanda compania RcaObligatoriu?

Profesionalismul, promptitudinea si seriozitatea cu care ne desfasuram activitatea atat in Romania, cat si in Bulgaria.

Suntem prezenti in online din 2012, insa ne poti gasi si in offline in Drobeta Turnul Severin. Noi suntem adeptii online-ului pentru ca numai asa putem ajuta cat mai multi oameni. Astfel ajungem in casele si in autovehiculele tuturor persoanelor din Romania care isi doresc si se decid sa contracteze cele mai ieftine polite de asigurare RCA prin RcaObligatoriu!

Ce inseamna broker de asigurari auto?

Brokerul de asigurare auto este specialistul de incredere care ofera in mod GRATUIT negocierea si intermedierea achizitionarii celor mai avantajoase polite de asigurare. Noi tinem cont de profilul tau economic, de istoricul tau ca sofer si de modelul masinii tale, iar in functie de aceste trei criterii, RcaObligatoriu iti recomanda cel putin 9 asiguratori de la care poti achizitiona asigurari de Bulgaria sau de Romania la cele mai bune preturi.

In portofolilul nostru se regasesc o multime de firme partenere de la care poti achizitiona cel mai bun RCA online. Iata cateva dintre ele: EUROINS, GENERALI, Groupama, OMNIASIG, Allianz Tiriac, UNIQA, ASIROM, Carpatica, City Insurance si altele.